Terug naar alle evenementen

Ayurvedische kookworkshop Zomereditie

Waarom is jouw spijsvertering zo belangrijk om je gezond en energiek te voelen? Hoe kan je lekker, gezond en gemakkelijk verteerbaar koken? Wat is het effect van kruiden en de 6 smaken op jouw maaltijd en op jou? Wil je graag ontdekken hoe voeding jou kan ondersteunen om in balans te blijven?

Volgens Ayurveda- de eeuwenoude Indische geneeskunde en levensfilosofie –zijn ons lichaam en onze geest verbonden met elkaar, en hebben ze beide een heel nauwe relatie met voeding.

Ons lichaam wéét eigenlijk al wat het nodig heeft om zich goed en evenwichtig te voelen. Ik wil je graag inspireren om te ontdekken hoe jij dat kan voelen en daarnaar kan luisteren.

In deze workshop krijg je de basisgedachten rond ayurvedisch koken mee en gaan we inzoomen op wat de zomer ons leert, een seizoen met overvloed aan groenten. Maar hoe bereid je die nu best en welke combinaties maak je wel, of net niet. Je leert over het spijsverteringsvuur en hoe je dat goed laat branden: Je bent immers niet wat je eet, je bent wat je verteert!

Samen bereiden we een gebalanceerde biologische vegetarische  maaltijd die de zintuigen prikkelt, en lichaam en geest voedt!

Voor wie: Voor iedereen die graag lekker en gezond eet! Geen kookervaring nodig. Max 12 deelnemers.

Wanneer: Zaterdag 8 juni 2024, van 9u30 tot 16u30

Waar: Op een bijzondere lokatie in Veulen, Heers (adres volgt na inschrijving)

Bijdrage: 85 euro per persoon (BTW incl.), maaltijd, dranken en handout inbegrepen.

Inschrijven: Mail naar Sarah op sarah@samsarah.be

Informatie: Bel of mail gerust naar Sarah op 0486.82.95.06.

Vorige
Vorige
19 mei

Ontdek Ayurveda: de Kunst van Leven en Zelfkennis - Lezing

Volgende
Volgende
16 juni

Ayurveda en voeding: inspiratie voor een lekker en vervullend leven - Lezing