Terug naar alle evenementen

Ayurvedische kookworkshop: Herfsteditie

Ayurvedische Kookworkshop: Herfst editie

in Hasselt Centrum

Waarom is jouw spijsvertering zo belangrijk om je gezond en energiek te voelen? Hoe kan je lekker, gezond en gemakkelijk verteerbaar koken? Wat is het effect van kruiden en de 6 smaken op jouw lichaam? Wil je graag ontdekken hoe voeding jou kan ondersteunen om in balans te blijven? Dan is deze kookworkshop misschien iets voor jou.

Ons lichaam en onze geest hebben een hele nauwe relatie met elkaar, én met voeding. Ayurveda - zusterwetenschap van de yoga- heeft een holistische en logische manier van kijken naar deze interacties.

In deze workshop krijg je de basisgedachten rond ayurvedisch koken mee en hoe je voeding kan bereiden die helemaal bij jou past. Je leert over het spijsverteringsvuur en hoe je dat goed laat branden: Je bent immers niet wat je eet, je bent wat je verteert!

Samen bereiden we een gebalanceerde biologische vegetarische maaltijd die de zintuigen prikkelt, en lichaam en geest voedt!

Voor wie             Voor iedereen die graag lekker en gezond eet! Geen kookervaring nodig.

Max 12 deelnemers.

Wanneer            Zaterdag 16 november 2024, van 9u30 tot 16u30

Waar                    In een heerlijke gezellige keuken en huiskamer in Hasselt centrum (adres volgt na inschrijving)

Prijs                      85 euro per persoon (BTW incl.), maaltijd, dranken en handout inbegrepen.

Inschrijven         Mail naar Sarah op sarah@samsarah.be

Meer info           Bel gerust naar Sarah op 0486.82.95.06 of mail

Vorige
Vorige
7 november

Ontdek Ayurveda: de kunst van leven en zelfkennis - interactieve lezing

Volgende
Volgende
24 november

Menopauze in balans: een Ayurvedische gids voor gezond ouder worden - interactieve lezing