Terug naar alle evenementen

Ayurvedische Kookworkshop

Samen Naar de essentie van voeding op zaterdag 23 maart in Hasselt

Waarom is jouw spijsvertering zo belangrijk om je gezond en energiek te voelen? Hoe kan je lekker, gezond en gemakkelijk verteerbaar koken? Wat is het effect van kruiden en de 6 smaken op jouw maaltijd? Wil je graag ontdekken hoe voeding jou kan ondersteunen om in balans te blijven?

Volgens Ayurveda- de eeuwenoude Indische geneeskunde en levensfilosofie –zijn ons lichaam en onze geest verbonden met elkaar, en hebben ze beide een heel nauwe relatie met voeding. Ons lichaam wéét eigenlijk al wat het nodig heeft om zich goed en evenwichtig te voelen. Ik wil je graag inspireren om te ontdekken hoe jij dat kan voelen en daarnaar kan luisteren.

In deze workshop krijg je de basisgedachten rond ayurvedisch koken mee en hoe je voeding kan bereiden die helemaal bij jou past. Je leert over het spijsverteringsvuur en hoe je dat goed laat branden: Je bent immers niet wat je eet, je bent wat je verteert! Samen bereiden we een gebalanceerde vegetarische  maaltijd die de zintuigen prikkelt, en lichaam en geest voedt!

Voor wie?   Voor iedereen die graag lekker en gezond eet! Geen kookervaring nodig. Max 12 deelnemers.

Wanneer?   Zaterdag 23 maart 2024, van 9u30 tot 16u30

Waar?         In een heerlijke gezellige keuken en huiskamer in Hasselt centrum (adres volgt na inschrijving)

Prijs?          85 euro per persoon (BTW incl.), maaltijd, dranken en handout inbegrepen.

Inschrijven?   Mail naar Sarah op sarah@samsarah.be

Informatie?    Bel gerust naar Sarah op 0486.82.95.06 of mail.

Vorige
Vorige
17 augustus

Herbronningsweekend met Yoga en Ayurveda

Volgende
Volgende
4 mei

Ayurvedische Kookworkshop